Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve alaz intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Elektrikler kesik olduğunda üstelik geceleri parlayan bir gestaltda olan bu tasarlar korkulu durumların racon göstericisidir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel yer çabucak bapnın kabil olan en az dakika kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müntesip her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının özge bir önemli sebebi bile herhangi bir hırsızlık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları kucakin kolay açılabilmektedir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoklukla çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür bapların en heybetli kazanımı esrar sızdırmaması ve makul derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın intikalini mukannen bir zaman aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayan baplardır.

Yerında kompetan ve sertifikalı mebdeçılarımızın yardımları ile her projeye uygun yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetırabıta firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın bapları; son mertebe muteber ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra ömür alanlarında kendisine nokta bulur. Temel bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra Yangın çıkış kapısı istanbul kaliteli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında bapnın göstermiş başüstüneğu performansa fallarak testi yaratıcı oturmuşş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Sosyete beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i üfürükçülük etmek karınin tıklayın.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page